De oude benaming http://home.kpn.nl/ajnsmits/ of http://home.planet.nl/~ajnsmits/ bestaat niet meer

Beste familie en andere geïnteresseerden,

Welkom op mijn website. Mijn naam is André Smits en ik ben in aanraking gekomen met het genealogie onderzoek door een artikel in een plaatselijk krantje. Er werd bekend gemaakt dat het bevolkingsregister van Utrecht nu ook digitaal via de website van genlias te raadplegen was. Ik ben er eens gaan kijken en vond in een korte tijd al zoveel voorouders dat er een programma moest komen om ze in te kunnen bewaren.  Dit is uiteindelijk Aldfaer geworden. Een schitterend programma.

Deze website gaat over de stamboom van de Familie Smits en Schaaf. Dit zijn mijn ouders. De website gaat ook over de stamboom van de Familie Visser en Kruiswijk. Dit zijn de ouders van mijn vrouw. Alle gegevens die ik tot zover heb gevonden staan hier online.  Het is nog niet compleet, maar met jullie hulp kom ik vast een stuk verder.. Mocht je bezwaar hebben dat je naam voorkomt op deze site stuur mij dan een mailtje.

Ik zou graag aanvullingen en verbeteringen van jullie ontvangen. Vooral de geboorte-, trouw- en sterfdata . Ook of het een kerkelijk huwelijk was, en wie de  eventuele getuigen waren. Interessant is verder wat voor beroep ze hadden. Als jullie foto´s of aktes hebben van iemand zou ik die graag willen scannen.

Na het scannen stuur ik de foto´s weer retour. Of scan ze zelf en stuur de gescande bestanden via e-mail naar .

André Smits

Database gegevens

 • 4 familie stambomen.
 • aantal personen: 797
 • meest voorkomend familienaam:
  Visser (57)
  Smits (49)
  Kruiswijk (44)
  Schaaf (35)
  Smit (19)
 • meest voorkomend plaats:
  Utrecht (269)
  Amsterdam (53)
  Lemmer (48)
  Stavoren (44)
  gemeente Hemelumer Oldeferd (38)
 • laatst bijgewerkt op 19-07-2012